Kinetisch zand met 6 schelpvormen

11,95

Excl. BTW: €11,95

Excl. BTW:
€11,95
Beschikbaarheid:
5
Model:
211

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Super leuke speelset met 300 gram kinetisch zand en 6 schelpvormen met verschillend relief en regenboogkleurtjes. 

Prikkel je zintuigen en ontdek de magie van sensorisch spelen.

Super zacht kinetisch zand om heerlijk mee te bouwen en te spelen, het zand plakt aan elkaar waardoor het makkelijk op te ruimen is. Met dit zand kun je zowel bouwen als voelen, en het valt uit elkaar als je het oppakt. 
Dit speelzand is geschikt om binnen te gebruiken, het is handig om het in een grote bak, ovenschaal of dienblad te doen, zodat het een beetje bij elkaar blijft. 
In de webshop vind je ook een aantal speelplateaus die heel geschikt zijn. 
Meng het kinetisch zand nooit met water, vloeistoffen of andere zand soorten, hierdoor verlies je de magie van de samenstelling en dus ook het speelgevoel wat erbij hoort. 


Sensorisch spelen heeft vaak een rustgevende uitwerking op kinderen. Door de bijzondere tactiele ervaring kunnen kinderen hun lichaam optimaal voelen en hierdoor creeer je een lichamelijke rust. Dit wordt ook wel aarden genoemd. 
Sensorisch spel goed voor de algemene ontwikkeling draag het bij aan de motorische ontwikkeling en stimuleert het creatieviteit en fansasierijk spelen. 


300 gram is een leuke hoeveelheid om mee te starten, te scheppen, voelen, bouwen, afdrukjes te maken. Mijn ervaring is dat a little goes a long way. Kids hebben eerst meestal genoeg aan de 300 gram. Daarna kun je extra zand bijkopen als je een andere speel ervaring wilt aanbieden.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Spelen onder toezicht van een volwassene.
Niet geschikt voor consumptie.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder