Terugbetalingsbeleid

 

Betalen

Je kunt bij Pimpelmus kiezen voor de volgende betaalwijzen:

IDEAL - een directe betaling via de betaalomgeving van je eigen bank.

Overschrijven vooraf - je kunt het totaalbedrag overmanen op NL20KNAB0406641587 ten name van Pimpelmus. Vermeld duidelijk je ordernummer en naam. Zodra we je betaling ontvangen sturen we de bestelling op.

 

Verzenden

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden

Bestellingen worden doorgaan verzonden met DHL.  U ontvangt verdere info in de mail, of DHL app.

 

klantenservice

Klantenservice

Onderaan de site vind je alle informatie rondom het bestelproces en eventueel retourneren.

Heb je andere vragen of extra hulp nodig, stel je vraag dan via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mailen met onze klantenservice kan ook  mail dan naar info@pimpelmus.com 

 

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00.

 

 

Retourneren/Ruilen

Als een product je toch niet bevalt en je wilt het graag retourneren, laat dit ons dan binnen 30 dagen weten.

Het retourneren gaat als volgt te werk:

Ga naar pimpelmus.com en vul de retouraanvraag in. Deze vind je helemaal rechts onderaan de website. 

Vul alle gegevens in voor een vlotte verwerking.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer het product bij ons binnen is, ontvang je van ons een ontvangstbericht en storten wij binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug met dezelfde betaalmethode als waarmee betaald is. 

Let op: het risico en de kosten van een retourzending zijn altijd voor de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaald voor het retourneren van het product. 

Alle producten worden met de grootst mogelijke zorg door Pimpelmus ingepakt; het is aan te raden het product op precies dezelfde wijze terug te sturen.

Pimpelmus is niet aansprakelijk voor beschadigingen of zoekraken tijdens het transport van de retourzending. Vraag daarom altijd om een track & trace-code en bewaar deze totdat je van ons bericht hebt ontvangen dat jouw pakketje onbeschadigd bij ons is aangekomen.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pimpelmus.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Retouradres:

Pimpelmus

Leemstraat 3

7461 VT Rijssen

Ruilen

Indien je een artikel wilt ruilen dan kun je dit artikel retour sturen (zie de stappen van het retourneren hierboven) en daarna het gewenste product bestellen via de webshop.