Senso sno

0,00

Excl. BTW: €0,00

Excl. BTW:
€0,00
Beschikbaarheid:
1
Model:
senso-sno

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

 

Senso-play  SNO

Beleef deze sensorische ervaring van de play SNO, voelt heerljk koel aan en is fijn om in te spelen, heeft een stevige structuur. 
 

Strooi zakje 1 in een passende bak. (minimaal 2 liter) Vul aan met 1,2 liter water. mix met je handen. Gebruik koud water voor het echte sneeuw gevoel. Klaar met spelen? Laat een volwassene het zakje met step 2 over de sno strooien. Zo wordt het dunner en geschikt om door het toilet te spoelen. Sno play is gecertificeerd bio-afbreekbaar en zal het toilet niet verstoppen.


Waarschuwing! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Altijd spelen onder toezicht van een volwwassene. Pas op! oppervlaktes kunnen glad worden door de senso-play producten. Bij morsen, direct afvegen om uitglijden te voorkomen. Dermatologisch getest voor gevoelige huid, test een kleine hoeveelheid op de huid voorafgaand aan het spelen. Bij contact met ogen, 10 minuten uitspoelen, bij aanhoudende klachten bezoek een arts. Niet -irriterende formule. Zorg dat het poeder voor het mengen met water niet in contact komt met de huid om vlekken te voorkomen. NIET OPETEN! Geen eetbaar porduct.Bij per ongeluk inslikken, drink veel vers water, bij aanhoudende klachten bezoek een arts. niet giftig. oezicht vsan een volwassene tijdnes het spelen is Pasop: gladheid! Oppervlaktes worden glad door dit product, bij morsen direct afvegen. Na gebruik niet op het gras gooien. Wij raden aan te roeren met een grote lepel of spatel. Bewaar deze informatie, voor toekomstig gebruik.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder